30 Ocak 2013 Çarşamba

Redhack Terör Örgütü Yalnızlaşıyor

Günden güne blogumuzun ziyaretçi sayısı artarken , PKK ile ilişkileri blogumuz tarafından %100 kanıtlanan Redhack giderek yalnızlaşıyor...
Türkiye'nin önde gelen güvenlik uzmanlarının da gerçekleri görerek Redhack karşıtı bir tutum aldığını , işi bilen kişilerin de seslerini Redhack Terör Örgütüne karşı daha da fazla yükselttiklerini görüyoruz.
Bunlardan en sonuncusu, blogumuzun yayınladığı belgeleri görmek istemeyen medyaya karşı , dürüstçe tarafsız bir tutum sergileyerek gerçeklerimizi yayınlayan Tamer Şahin oldu.
Profesyonel güvenlik uzmanlarından olan Tamer Şahin, Türkiye'nin en iyi hacker ve güvenlik uzmanlarını bünyesinde barındıran Cyber-Warrior 'a bağlı AKINCILAR grubu tarafından Redhack'in msn adresleri ve bloglarının hacklenmesiyle ortaya çıkan Redhack PKK ilişkisini halka gösterme misyonumuzu kişisel blogunda paylaşarak binlerce takipçisine duyurdu.
Redhack terör örgütü lamerliklerini halka göstermeyi amaçlayan bir başka kişi de Redhack'in tüm hesaplarını hackleyen ve Redhack'i Twittera hapseden AKINCILAR Grubu Lideri F0RTYS3V3N olmuştu. F0RTYS3V3N blogunda paylaştığı yazı ile Türkiye'de bu kişilerin sadece prim yapma amacı olduğunu ve Redhack Terör Örgütünün halka destek söylemlerinin halka verdiği zararla çeliştiğini dile geçirmişti.
Son olarak Twitterda binlerce takipçisi olan güvenlik uzmanı Tamer Şahin ' in dile getirmesiyle yeniden gündeme gelen Redhack Terör Örgütü Gerçeklerinin , PKK destekçisi Redhack Terörist Lamer Örgütünü daha da fazla yalnızlaştıracağı bekleniyor....
Redhack Lamer Örgütünün ise Redhack'in lamerliklerini ortaya çıkaran bu güvenlik uzmanlarının hesaplarını hackleyecek kapasitede bilgi ve beceriye sahip olmadığı için sadece izlemekle yetindiğini ve takipçilerini salak yerine koyup kandırmaya devam ettiğini görüyoruz.
Tamer Şahin'in yazısını okumak için tıklayınız.

2 yorum:

  1. aynen bende öyle düşünüyorum redhack pkk ile birlikte çalışıyor şerefsizler tuning ve modifiye

    YanıtlaSil
  2. Yav ne kadar gerkesiz işler müdürlerisiniz? Size ne. Kendi hayatınızdaki başarısızlıklara bakın önce, sonra başkalarının başarılarında kusur arayın. Cahil cühale tayfası. Tabii yediremezler de bunu kendileine.

    YanıtlaSil